Żeberka wolnoopalające

Żeberka wolnoopalające
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepisy do twojego pudełka z przepisami, żeberka Wolnoopalające mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 929 kalorii, 42g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mięsiste żeberka wieprzowe, sos barbecue, nasiona gorczycy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 417 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), Red Eye BBQ żeberka Slow Cooker - 75 dni lata Slow Cooker s, oraz Żeberka Wolnoopalające.

Instrukcje

1
Umieść 4 łyżki sosu barbecue wraz z resztą składników do wolnej kuchenki. Dopełnić wystarczającą ilością wody do pokrycia (około 1,5 l). Wolno gotować na niskim poziomie przez 8-9 godzin, aż będzie bardzo miękki, ale nie całkowicie odpadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Piekarnik nagrzać do 220C/ 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Usuń żebra z wolnej kuchenki za pomocą łyżki szczelinowej lub szczypiec. Obchodź się z nimi ostrożnie, ponieważ mięso będzie bardzo delikatne i może zacząć odpadać. Zalać pozostałym sosem barbecue i położyć na wyłożonej folią tacy piekarnika. Gotować przez 20 30 minut, aż zacznie chrupać na zewnątrz. Alternatywnie, gotować na grillu, obracając się od czasu do czasu, aż rurociągi gorące całej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn