Żeberka Wolno Gotowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wolno gotowanych żeberek. Ten przepis zawiera 8 porcji z 589 kalorii, 44g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, sos sałatkowy catalina, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno gotowane żeberka BBQ (do garnka crock), Wolno gotowane żeberka wieprzowe z grilla, oraz Żeberka wolno gotowane podobnych receptur.
Instrukcje
Żeberka pokroić na kawałki wielkości porcji.
Połączyć sos barbecue i sos sałatkowy; polać żeberkami.
Posypać czosnkiem. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6-7 godzin lub do miękkości mięsa.
Mięso wyjąć na półmisek; ogrzać. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; przenieść do małego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Mąkę i wodę połączyć do uzyskania gładkości. Stopniowo mieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.