Żeberka wieprzowe z pikantnym sosem do zanurzania
Żeberka wieprzowe z pikantnym sosem zanurzeniowym to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście oregano, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Keawe grillowane żeberka dla dzieci z Kona Coffee Bbq grillowanie i sos do zanurzania, Pikantne Żeberka Wieprzowe Dla Dzieci, oraz Żeberka z grilla z pikantnym sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posyp żebra całym masażem i dobrze wcieraj dłońmi. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, do nocy.
Upewnij się, że stojaki grilla są ustawione tak, aby były 6 cali nad ogniem. Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Gdy grill jest gorący, wyłącz 1 Stronę lub popchnij węgle na 1 stronę.
Umieść żebra, grubsza strona w dół, na chłodniejszej stronie grilla i zamknij pokrywę. Gotować, aż rumiane, o 20 protokół.Obróć żebra i nadal gotować, aż Kości poruszają się łatwo po skręceniu, o 1 1/2 godziny, obracając co 20 minut lub tak.
Wyjmij z grilla i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
Zrobić pikantny sos do zanurzania: w małej misce, połączyć ocet, miód, jalapeno, oregano, i sól i trzepaczką dobrze.
Wlać do dekoracyjnej miski.
Żeberka pokroić w żądany rozmiar i podawać z pikantnym sosem do zanurzania.
Wszystkie składniki wymieszać i dobrze wymieszać.