Żeberka Wieprzowe Z Grilla Wiśniowego

Żeberka Wieprzowe Z Grilla Wiśniowego
Żeberka wieprzowe z grilla wiśniowego mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis daje 8 porcji z 536 kalorii, 25g białka, oraz 37g tłuszczu każdy. Za 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sos barbecue, sok pomarańczowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Kilka osób naprawdę polubiło to danie z grilla. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Grill: Wędzone Wiśniowo Żeberka O Smaku Wietnamskim, oraz Grillowane żeberka z sosem Barbecue Cherry Cola.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w 3-qt. naczynie do kuchenki mikrofalowej. W małej misce wymieszaj sok pomarańczowy, w razie potrzeby płynny dym, czosnek w proszku i pieprz; polać żeberka. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 15-20 minut lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Ciekły DymCiekły Dym
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PieprzPieprz
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W międzyczasie w małym rondelku połącz sos barbecue, przetwory i melasę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
PrzetworyPrzetwory
MelasaMelasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedź żebra. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym; używając szczypiec z długim uchwytem, lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj żeberka pod przykryciem, na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do zrumienienia, polewając sosem i od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce

Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel to moje najlepsze typy żeberek do grilla. Żeberka wieprzowe i inne wieprzowiny z grilla ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Jednym z win, które można spróbować, Jest Villa Jolanda Moscato i brzoskwinia. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Villa Jolanda Moscato I Brzoskwinia
Villa Jolanda Moscato I Brzoskwinia
Genialny, słomkowo-żółty kolor, dość intensywny i aromatyczny. Pyszne musujące o smaku brzoskwiniowym, które jest delikatne i słodkie. Idealny do deserów, a zwłaszcza do wypieków
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn