Żeberka wieprzowe po chińsku
Żeberka wieprzowe chińskie to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 738 kalorii, 39g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mięsiste żeberka wieprzowe, czysty miód, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Żeberka Wieprzowe Po Chińsku, Żeberka wieprzowe po chińsku, oraz Żeberka Wieprzowe Po Chińsku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść żeberka na dużej patelni i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 min. W międzyczasie wlać sos hoisin do dzbanka i wymieszać z sosem sojowym, miodem, octem i przyprawą.
Żeberka bardzo dobrze odcedzić, następnie posmarować glazurą, jeśli grillujemy, schłodzić, przykryć i odstawić do lodówki na później.
Podgrzej grill do wysokiej, jeśli używasz. Grilluj lub grilluj przez 15-20 minut, obracając się od czasu do czasu, aż miejscami będą błyszczące i lekko zwęglone.