Żeberka Rory z grillowaną kukurydzą, Kantalupą i sałatką ze świeżych ziół
Jeśli 3,23 zł za porcję wpadki w budżecie, żeberka Rory z grillowaną kukurydzą, Kantalupą i sałatką ze świeżych ziół mogą być świetne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pieprz cayenne, ocet winny, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki Z Krewetek, Kantalupy I Świeżych Ziół, Grillowane Kotlety Jagnięce Z Sałatką Ze Świeżych Ziół I Fety, oraz Sałatka Kukurydziana Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu. Naciśnij czosnek przez naciśnięcie czosnku na patelnię. Wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Do Czosnku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać ketchup, 3/4 szklanki bulionu, 3 łyżki sosu sojowego, brązowy cukier, melasa, i ocet. Przynieś sos na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 3 filiżanek, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Posypać każdą stronę każdego żeberka solą, pieprzem i 1 łyżką chili w proszku. Ułóż 2 Stojaki na każdym z 2 dużych obramowanych blach do pieczenia. Można to zrobić 1 dzień wcześniej; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Pozycja 1 Stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i 1 stojak w dolnej trzeciej; rozgrzej do 450 stopni F.
Przeciąć każde żebro pomiędzy kośćmi na poszczególne żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
10
Żeberka obficie posmarować sosem. Można to zrobić 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
11
Odstawić w temperaturze pokojowej.
1
Ubij masło i wszystkie zioła w średniej misce, aby wymieszać. Doprawiamy masło do smaku solą i pieprzem. Można to zrobić tydzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Odstawić, aż będzie gotowy do grillowania, do 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Żeberka grillować aż do ogrzania i lekko zwęglone, obracając od czasu do czasu i szczotkowanie więcej sosu, o 10 protokół. Żeberka na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Grill kukurydza do miękkości i zaczyna char i pokazać znaki grill, obracając często i szczotkowanie z masłem ziołowym, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Przełożyć na talerz; na wierzch dodać więcej masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
7
Podawać z pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8
Dla melona: plastry kantalupy grillowej z 1 strony, aż do pokazania śladów grilla, około 3 minut. Kopiec, grillowany bokiem do góry, na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kantalupa
Melon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Pędzel z miodem; posypać cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
10
Do sałatki ze świeżych ziół: ta łatwa przystawka stanowi chłodzący kontrast z resztą posiłku.
11
Ubić 1/4 szklanki czerwonego octu winnego, 1/4 szklanki soku pomarańczowego, 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i 1 łyżeczkę (zapakowanej) drobno startej skórki pomarańczowej w małej misce. SOS przyprawiamy solą i pieprzem. Obetnij grube łodygi z 2 dużych pęczków świeżej włoskiej pietruszki i umieść małe górne gałązki i liście w dużej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia, do 2 godzin. Re-whisk dressing. Wrzucić pietruszkę z wystarczającą ilością dressing do płaszcz i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa