Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina

Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina
Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 90 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, marchewkę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina, Doskonała pieczeń żeberka z czerwonym winem Jus, oraz Doskonała Pieczeń Żeberka Z Czerwonym Winem Jus Przepis.

Instrukcje

1
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
2
Umieść stojak piekarnika w środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 232°. Trim wszystko, ale cienką warstwę tłuszczu z pieczenia, a następnie pocierać pieczeń całym proszkiem porcini, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Przenieść do stojaka ustawionego w 13-na 9-calowej patelni do pieczenia. Pieczeń wołowa 20 minut, następnie zmniejszyć temperaturę do 177° i pieczenia, aż termometr włożony do środka rejestry mięsa 110 ° F, 1 1/2 do 2 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przenieść do dużego talerza i odstawić, odkryte, 30 minut. (Temperatura wewnętrzna mięsa wzrośnie do 54° dla średnio rzadkich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Ugotować połówki cebuli, pokroić boki w dół, niezakłócony, w 1 łyżka masła w 2-quart ciężki niereaktywny rondel na umiarkowanym ogniu, aż rumiane dobrze, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać posiekaną cebulę, szalotkę, marchewkę, seler, czosnek i 2 łyżki masła i zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, a następnie gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż posiekane warzywa zmiękną, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj pastę pomidorową, zioła, liść laurowy, ziarna pieprzu, i 2 szklanki wina i gotować, odkryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż płyn zmniejszy się do około 1/4 szklanki, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wlać przez sito o drobnych oczkach do innego 2-ćwiartkowego ciężkiego rondla, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Podczas gdy wino zmniejsza się, moczyć porcini we wrzącej gorącej wodzie (2 szklanki) w misce, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Odcedzić porcini na sitku wyłożonym papierowym ręcznikiem ustawionym nad miską i zarezerwować płyn do namaczania. Porcini opłukać i osuszyć, a następnie drobno posiekać. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj porcini-moczenie cieczy, demi-glace, i pozostałe 1 3/4 szklanki wina do zmniejszonej cieczy w rondlu i gotować, odkryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, skimming off piany od czasu do czasu, aż zredukowane do około 2 szklanki, 20 do 35 protokół. Wymieszać w reserved porcini, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i ubijać w 1/2 łyżeczki soli, wszelkie soki z mięsa nagromadzonego na półmisku, a pozostałe 3 łyżki masła, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Pieczeń pokroić w poprzek ziarna i podawać z sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1
* Sos można przygotować 2 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać przed użyciem.* Stal nierdzewna, szkło i żeliwo emaliowane są niereaktywne; unikaj czystego aluminium i niepowlekanego żelaza, które może nadać nieprzyjemny smak i kolor recepturom ze składnikami kwaśnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn