Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina

Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina
Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 90 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, marchewkę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina, Doskonała pieczeń żeberka z czerwonym winem Jus, oraz Doskonała Pieczeń Żeberka Z Czerwonym Winem Jus Przepis.

Instrukcje

1
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
2
Umieść stojak piekarnika w środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 232°. Trim wszystko, ale cienką warstwę tłuszczu z pieczenia, a następnie pocierać pieczeń całym proszkiem porcini, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Przenieść do stojaka ustawionego w 13-na 9-calowej patelni do pieczenia. Pieczeń wołowa 20 minut, następnie zmniejszyć temperaturę do 177° i pieczenia, aż termometr włożony do środka rejestry mięsa 110 ° F, 1 1/2 do 2 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przenieść do dużego talerza i odstawić, odkryte, 30 minut. (Temperatura wewnętrzna mięsa wzrośnie do 54° dla średnio rzadkich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1
Ugotować połówki cebuli, pokroić boki w dół, niezakłócony, w 1 łyżka masła w 2-quart ciężki niereaktywny rondel na umiarkowanym ogniu, aż rumiane dobrze, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać posiekaną cebulę, szalotkę, marchewkę, seler, czosnek i 2 łyżki masła i zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, a następnie gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż posiekane warzywa zmiękną, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj pastę pomidorową, zioła, liść laurowy, ziarna pieprzu, i 2 szklanki wina i gotować, odkryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż płyn zmniejszy się do około 1/4 szklanki, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wlać przez sito o drobnych oczkach do innego 2-ćwiartkowego ciężkiego rondla, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Podczas gdy wino zmniejsza się, moczyć porcini we wrzącej gorącej wodzie (2 szklanki) w misce, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odcedzić porcini na sitku wyłożonym papierowym ręcznikiem ustawionym nad miską i zarezerwować płyn do namaczania. Porcini opłukać i osuszyć, a następnie drobno posiekać. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj porcini-moczenie cieczy, demi-glace, i pozostałe 1 3/4 szklanki wina do zmniejszonej cieczy w rondlu i gotować, odkryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, skimming off piany od czasu do czasu, aż zredukowane do około 2 szklanki, 20 do 35 protokół. Wymieszać w reserved porcini, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i ubijać w 1/2 łyżeczki soli, wszelkie soki z mięsa nagromadzonego na półmisku, a pozostałe 3 łyżki masła, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Pieczeń pokroić w poprzek ziarna i podawać z sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1
* Sos można przygotować 2 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać przed użyciem.* Stal nierdzewna, szkło i żeliwo emaliowane są niereaktywne; unikaj czystego aluminium i niepowlekanego żelaza, które może nadać nieprzyjemny smak i kolor recepturom ze składnikami kwaśnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn