Święto Dziękczynienia Wild Turkey od " The Wild Chef
Święto Dziękczynienia Wild Turkey z " The Wild Chef is a bezmleczne danie główne. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 948 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, bulion z kurczaka, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Cydr-duszony królik z jabłkami i Crème Fraîche z " The Wild Chef, oraz Marynowana dzika cebula z miodem i dzikim rozmarynem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 180°C (350°F). Renderuj połowę mielonego tłuszczu powoli w patelni z grubym dnem. Zarezerwuj i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, Obrane
2
Bardzo dobrze osuszyć indyka papierowymi ręcznikami. Za pomocą pędzla pokryj zewnętrzną powierzchnię ciepłym mielonym tłuszczem i dobrze dopraw solą i pieprzem wewnątrz i na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Fatback
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Podgrzać pozostały zmielony tłuszcz na średnim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fatback
4
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając, następnie dodać seler i gotować przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Zdjąć z ognia i dodać chleb tostowy. Zwilżyć wywarem i dodać zmielone zioła. Smak kostki chleba i dodać więcej bulionu i ziół w razie potrzeby-powinny być wilgotne i smaczne. Delikatnie wypełnij jamę indyka tą mieszaniną i przykryj pierś pozostałymi plastrami tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Fatback
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
7
Włożyć indyka, pierś do góry, do ciężkiej patelni i wstawić do piekarnika. Piecz przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukierki W Czekoladzie
8
Wyjmij tłuszcz, podnieś temperaturę piekarnika do 190°C (375°F) i kontynuuj pieczenie przez 1 godzinę, aby brązowy pierś.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
9
Wyjąć indyka, gdy tylko zarejestruje się w temperaturze 71°C (160°F) na natychmiastowym odczycie termometru umieszczonym w najgrubszej części uda, z dala od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Pozostaw indyka na co najmniej 20-30 minut przed wyrzeźbieniem go ostrym nożem na ziarnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej