Świąteczny Chleb Ajerkoniak
Świąteczny chleb ajerkoniak może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 140 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wystarczy mieszanka musu jabłkowego, soli, cukru i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 85 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczny Chleb Ajerkoniak, Ajerkoniak chleb z kawałkami czekolady z polewą Ajerkoniakową z brązowego masła, oraz Ajerkoniak rogalik budyń chlebowy z karmelowym syropem Ajerkoniakowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową. W małej misce ubij jajko, ajerkoniak, mus jabłkowy i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złożyć rodzynki i orzechy pekan.
Przenieś do dwóch 8-calowych. x 4-w. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.