Świąteczny Chleb Ajerkoniak

Świąteczny Chleb Ajerkoniak
Świąteczny chleb ajerkoniak może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 140 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wystarczy mieszanka musu jabłkowego, soli, cukru i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 85 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczny Chleb Ajerkoniak, Ajerkoniak chleb z kawałkami czekolady z polewą Ajerkoniakową z brązowego masła, oraz Ajerkoniak rogalik budyń chlebowy z karmelowym syropem Ajerkoniakowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową. W małej misce ubij jajko, ajerkoniak, mus jabłkowy i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złożyć rodzynki i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieś do dwóch 8-calowych. x 4-w. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn