Świąteczne Ciasto Wieprzowe
Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 24g tłuszczu i w sumie 490 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,72 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka cebuli, sosu żurawinowego z całych jagód, ciasta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Golonka wieprzowa i gulasz z klopsików-świąteczna tradycja wykonana Paleo, Świąteczny obiad: pieczeń wieprzowa z cukrem klonowym i imbirem z sosem żurawinowym z granatu Klementynki, oraz Świąteczne Babeczki Stollen-Świąteczny Klasyk dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze osiem składników. Gotuj na średnim ogniu przez 20 minut.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z mieszanką owoców. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; dodać wieprzowinę, orzechy pekan i sól.
Linia a 9-w. talerz do ciasta z dolnym ciastem; przycinaj nawet krawędzią talerza. Napełnij mieszanką mięsną.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; zrób ozdobne wycięcia w cieście. Odłóż wycięcia na bok.
Umieść górną skórkę na nadzieniu; wykończenia, uszczelnienie i krawędzie rowka.
Posmaruj ciasto i wycięcia mlekiem; umieść wycięcia na wierzchu ciasta.
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 10 minut przed podaniem. Przechowuj resztki w lodówce.