Świąteczne Bułeczki Owocowe
Przepis na świąteczne bułeczki z owocami może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w około 30 minut. Za 17 centów za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 190 kalorii. Jeśli masz pod ręką owoce, mleko, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Świąteczna Flaga Sernika Owocowego, Świąteczne Bułeczki Z Makiem, oraz Granola Owocowa.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę do pieczenia i sól.
Pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Dodaj owoce i skórkę pomarańczową. Mieszaj maślankę, aż powstanie miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj delikatnie przez 2-3 minuty. Uformuj kulkę.
Pokrój na 10 klinów; ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia.
Posmaruj mlekiem i posyp cukrem.
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na bułkę. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "