Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Świąteczna Jesienna Sałatka z indyka może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jeśli masz żurawinę, skórkę pomarańczową, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świąteczna Jesienna Sałatka Boczna, Sałatka jesienna z pieczonego indyka z sosem makowym klonowym, oraz Świąteczny Rojo Turcja.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wyłożyć patelnię do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na patelnię ułożyć żurawinę, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i cukier. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie cała ciecz się ugotuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z ognia i ostudzić.
4
Umieścić orzechy nerkowca na przygotowanej patelni do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usunąć i schłodzić.
6
Wymieszać razem indyka w dużej misce z selerem naciowym, majonezem, musem jabłkowym, solą, szałwią, tymiankiem i pieprzem, aż do równomiernego wymieszania. Złóż mieszankę żurawinową. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego