Świeży Sos Żurawinowy

Świeży Sos Żurawinowy
Świeży sos żurawinowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka żurawiny, Likier pomarańczowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Świeży Sos Żurawinowy, Świeży Sos Żurawinowy, oraz Świeży Sos Żurawinowo-Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu zagotować cukier i 1 szklankę wody, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj żurawinę, skórkę i Likier; wróć do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 10 minut. W razie potrzeby wymieszać tosty z orzechami pekan. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
LikierLikier
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
WołowinaWołowina
3
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Cointreau do likieru pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
CointreauCointreau
4
Beebe Roberts, Birmingham, Alabama

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn