Świeży groszek z Prosciutto
Need a przystawka bezglutenowa? Świeży groszek z Prosciutto może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pietruszkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Groch Włoski (Groch Z Prosciutto), Świeży zielony groszek i groszek cukrowy w sosie sezamowym, oraz Groch i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, Tylko do zmięknie, o 5 protokół.
Wymieszać z groszkiem, cukrem i rosołem z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż groszek będzie ledwo miękki, o 5 protokół. Wymieszać prosciutto i gotować 1 minutę dłużej.
Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć groszek i prosciutto do rozgrzanej miski. Zmniejsz płyn pozostający w rondlu na dużym ogniu do cienkiej syropowatej glazury.
Polewamy groszek i doprawiamy solą i pieprzem.
Posypać natką pietruszki i podawać od razu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;