Świeży Bruk Wiśniowy Z Lodami Waniliowymi
Przepis świeży Bruk wiśniowy z lodami waniliowymi może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, Häagen-Dazs pięć fasoli wanilii wszystkie naturalne lody, dekorować: liście mięty, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lody Waniliowe Chai, Świeży Bruk Wiśniowy, oraz Bruk wiśniowo-Limonkowy z herbatnikami waniliowymi Créme Fraîche.
Instrukcje
Przynieś wiśnie, skrobię kukurydzianą, 3/4 szklanki cukru i 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Wyjąć z ognia; wymieszać 3 łyżki. masło i skórka z cytryny.
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i pozostałe 3/4 szklanki cukru wymieszać w dużej misce.
Dodaj mleko, wanilię i 1/4 szklanki masła i ubijaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym 2 minuty.
Dodaj jajko i pokonać 2 Więcej minut. Łyżka ciasta na mieszance wiśniowej.
Piec w temperaturze 350 przez 40 do 45 minut lub do złotego koloru, ekranując folią aluminiową podczas ostatnich 10 minut pieczenia, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne. Schłodzić na stojaku z drutu 15 do 20 minut.
Podawać na ciepło z lodami.
Dekorować, w razie potrzeby.