Świeże ziołowe steki z polędwicy wołowej z sosem grzybowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj świeżych steków z polędwicy wołowej pokrytej ziołami z sosem grzybowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 227 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina i grzybów, Steki z polędwicy wołowej z sosem grzybowym Shiitake, oraz Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników. Obie strony steków pokryć sprayem do gotowania; steki pocierać równomiernie mieszanką tymianku.
Umieść steki na stojaku brojlerów lub patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; piec w 450 przez 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z piekarnika; zachować ciepło.
Aby przygotować sos, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 1/2 łyżeczki tymianku, grzyby, i 4 ząbki czosnku; gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Dodać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o połowę (o 4 protokół).
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.