Świeże Ziołowe Naleśniki
Need a danie główne Wegetariańskie? Świeże ziołowe naleśniki mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 697 kalorii, 34g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jajka, mąkę, sól kuchenną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Naleśniki z ziołami i kozim serem jajecznica, Świeże Naleśniki Z Kremem Cytrynowym, oraz Naleśniki z mąki kukurydzianej ze świeżymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić do wymieszania. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Wymieszać z ziołami.
Płaszcz dno 6-calowej patelni crpe lub ciężkiej patelni z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Wlać skąpe ciasto 1/4 cup do patelni; szybko przechyl patelnię we wszystkich kierunkach tak ciasto równomiernie pokrywa dno patelni. Gotować 1 minutę lub aż crpe może być wstrząśnięty luźne z patelni. (Nie włączaj crpe.)
Umieść crpe na ręczniku do schłodzenia. Powtórz procedurę z pozostałym cieście, pokrywając patelnię sprayem do gotowania między partiami.
Uwaga: aby zrobić to z wyprzedzeniem, ułóż schłodzone naleśniki między arkuszami woskowanego papieru i umieść w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Przechowywać w lodówce do 2 dni.