Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fusilli ze świeżych ziół. Ten przepis służy 4. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 704 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Fusilli ze świeżym Pomodoro, Fusilli z sosem ogrodowo-pomidorowym", oraz Fusilli Z Pieczonym Delicata Squash & Fresh Sage Brown Butter dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij duży garnek wodą i doprowadzaj do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać dużo soli, a następnie makaron. Gotować, aż makaron będzie al dente zgodnie ze wskazówkami opakowania, około 7 minut.Tymczasem umieścić szalotki na desce do krojenia, wraz z 1-łyżeczka soli. Za pomocą moździerza i tłuczku lub boku noża szefa kuchni zmiażdżyć mieszaninę na pastę. Piasek gruboziarnistej soli pomoże w tym procesie. Alternatywnie można użyć miksera lub mini-robot kuchenny. Chociaż lubię bardziej zróżnicowaną i rustykalną fakturę, która pochodzi z robienia tego ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Deska Do Krojenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Przenieść szalotki do średniej wielkości miski. I dodać olej i sok z cytryny, ubijając do połączenia. Następnie dodać drobno posiekane zioła i liście kopru włoskiego i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.Gdy makaron jest ugotowany, przenieś go do miski z szczypcami. Dobrze, że trochę wody pochodzi z makaronem. Może być konieczne dodanie dodatkowej wody z makaronu, ale nie pozwól, aby stał się soupy. Tylko tyle płynu, aby pomóc płaszcz makaron z mieszanki ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego