Świeże warzywa Sautéed
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać świeże warzywa Sautéed spróbować. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka octu winnego heinz, marchew, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sautéed szparagi, Sautéed kurczaka i Quinoa, oraz Fasola szparagowa Sautéed dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj warzywa; gotuj i mieszaj, aż będą chrupiące-miękkie.
Wymieszać w occie i wymieszać dressing; gotować do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.