Świeże sajgonki z wieprzowiną, Mango i Mesclun
Przepis świeże sajgonki z wieprzowiną, Mango i Mesclun jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masywnego masła orzechowego, cukier, papier ryżowy owijki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeże bułeczki z wieprzowiną, Mango i awokado, Świeże Sajgonki, oraz Świeże Wietnamskie Sajgonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 5 szklanek wody.
Wlać 2 filiżanki na makaron w misce.
Odstawić, aż zmiękną, 5 minut, a następnie odcedzić i ciąć nożyczkami do 3-in. długości.
Wlać 1/2 szklanki gorącej wody do talerza ciasta. Pracując z 1 owijarką na raz, zanurz się w gorącej wodzie, aby zmiękczyć, aż będzie elastyczna, około 20 sekund; następnie połóż się na płaskiej powierzchni roboczej.
Umieścić 2 plastry mango na środku każdego opakowania, a następnie małą garść makaronu, 2 plastry wieprzowiny i garść liści sałaty z końcami łodygi skierowanymi w kierunku środka opakowania.
Zwinąć szczelnie w kłódkę, pozostawiając otwarte końce, aby odsłonić końcówki sałaty.
Przeciąć na pół w poprzek. Powtórz z pozostałymi owijkami i wypełnieniami, wymieniając gorącą wodę w razie potrzeby, aby zmiękczyć owijki.
Masło orzechowe Pulse, pasta chili, cukier i 1/2 szklanki wody w blenderze, aż będzie gładka, o 20 sekund (sprawia, że około 1 szklanka).
Podawać jako sos do maczania.
* Znaleźć w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych z azjatyckich składników.