Świeże Ryby! Sól i pieprz Półfabrykaty Hamachi sashimi

Świeże Ryby! Sól i pieprz Półfabrykaty Hamachi sashimi
Świeże Ryby! Sól i pieprz pół-utwardzony Hamachi sashimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 159 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz aleppo, okrągły blok soli, flądrę żółtą klasy sushi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dzikie Hamachi Sashimi z kokosowo-zielonym Curry Vinaigrette i imbirem, Sałatka krabowa z pół suszonymi pomidorami i suszoną cukrem cytryną, oraz Krewetki ouzo suszone solą.

Instrukcje

1
Schłodzić blok soli w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2
Pokroić żółty ogon w plastry o grubości 1/2 cala.
3
Umieść plasterki ryby na schłodzonym bloku soli i przechowywać w lodówce przez 10 minut. Następnie odwróć kawałki ryb, aby druga strona miała kontakt z solą i przechowywać w lodówce przez kolejne 5 minut.Podczas gdy ryba jest utwardzanie, rozbić Tellicherry, zielony, i pieprzu Szechuan z płaskim boku dużego noża, pounder mięsa, lub na dnie ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Pieprz wymieszać razem z Aleppo pepper.To podawać, rozsypać pieprz i szalotki nad rybą, i podawać na bloku soli z plasterkami limonki
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn