Świeże Naleśniki Z Kremem Cytrynowym
Świeże naleśniki z kremem cytrynowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.91 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowe maliny, mleko, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1477 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Naleśniki z twarogiem cytrynowym i świeżymi malinami, Naleśniki cytrynowe z bitą śmietaną malinową, oraz Meyer Lemon Clouds z cytrynową bitą śmietaną i świeżymi jagodami.
Instrukcje
W małej misce, beat Bisquick mix, cukier, 1/2 szklanki mleka, roztopione masło i jajka z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Smar 6-lub 7-calowy nonstick patelnia ze skróceniem; ciepła na średnim ogniu, aż bąbelki. Dla każdej krepy, wlać 2 łyżki ciasta na patelnię; natychmiast obrócić patelnię, aż ciasto obejmuje dno. Gotować na złoty kolor na spodzie. Uruchom szeroką szpatułkę wokół krawędzi, aby poluzować; obrócić i gotować drugą stronę, aż złoty kolor będzie brązowy. Stos naleśniki, jak je usunąć z patelni, umieszczenie papieru woskowanego między każdym; zachować pokryte.
W małej misce, ubij śmietanę, 1/2 szklanki mleka, skórkę z cytryny, sok z cytryny i budyń wymieszać z trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Aby zebrać każdą krepę, łyżka około 1/4 szklanki nadzienia na jednym końcu krepy; wierzch z 5 malinami.
Zwinąć; każdą krepę posypać cukrem pudrem.
Podawać z dodatkowymi malinami.