Świeże Jagody Pawłów

Świeże Jagody Pawłów
Świeże jagody Pavlovas może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 212 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać jeżyny, crème fraîche handlowych, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Berry Pavlovas, Berry Pavlovas, oraz Mieszany Jagodowy Pawłów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przykryć blachę do pieczenia pergaminem. Narysuj 8 (3-calowych) kółek na papierze. Obróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą. Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie underbeat). Masę białka jaj podzielić równomiernie na 8 narysowanych kółek na blasze. Kształtuj bezy w gniazda z 1-calowymi bokami za pomocą tylnej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec w temperaturze 250 przez 1 godzinę. Wyłączyć piekarnik; bezy schłodzić w zamkniętym piekarniku przez co najmniej 2 godziny lub do całkowitego wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Łyżka jogurtu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych i rozprowadzić do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połączyć 1/2 szklanki cukru, odsączony jogurt, i crme frache. Mieszankę jogurtową równomiernie wymieszać z bezami. Do każdej porcji dodać po 2 łyżki truskawek, jeżyn i jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn