Świeże ciasto truskawkowe z polewą Likierową pomarańczową

Świeże ciasto truskawkowe z polewą Likierową pomarańczową to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka skrobi kukurydzianej, Likier pomarańczowy, ciasto crust, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świeże ciasto truskawkowe z polewą Likierową pomarańczową, Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową, oraz Klasyczny tort ze świeżą glazurą truskawkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Piec ciasto skorupa w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchane i złocisto-brązowy, 20 do 25 protokół.
Wyjąć do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić.
Przecier 1 szklanka truskawek w blenderze, aż będzie gładka.
Do rondla wlać przecierane truskawki. Wymieszać z wodą, cukrem i skrobią kukurydzianą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, aż zgęstnieje, często mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z likierem pomarańczowym. Odstawić.
Ułóż pozostałe 3 szklanki truskawek dekoracyjnie w przygotowanej skórce z ciasta.
Polać szkliwo na jagody. Przechowywać w lodówce, aż glazura jest ustawiona, około 4 godzin.