Świeże ciasto truskawkowe z polewą Likierową pomarańczową

Świeże ciasto truskawkowe z polewą Likierową pomarańczową
Świeże ciasto truskawkowe z polewą Likierową pomarańczową to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka skrobi kukurydzianej, Likier pomarańczowy, ciasto crust, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świeże ciasto truskawkowe z polewą Likierową pomarańczową, Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową, oraz Klasyczny tort ze świeżą glazurą truskawkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec ciasto skorupa w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchane i złocisto-brązowy, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4
Przecier 1 szklanka truskawek w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do rondla wlać przecierane truskawki. Wymieszać z wodą, cukrem i skrobią kukurydzianą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, aż zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z likierem pomarańczowym. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
7
Ułóż pozostałe 3 szklanki truskawek dekoracyjnie w przygotowanej skórce z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Polać szkliwo na jagody. Przechowywać w lodówce, aż glazura jest ustawiona, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn