Fresh Blueberry Pie III może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 33 centów za porcję. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Świeży Brukowiec Jagodowy Z Sosem Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
W dużej misce połączyć mąkę, 1/4 łyżeczki soli i 3 łyżki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać olej i mleko i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Rozwałkuj i ułóż 9-calową patelnię na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
6
Umieścić 2 szklanki świeżych jagód w skorupce pieczonego ciasta.
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
W rondlu połącz 2 szklanki świeżych lub mrożonych borówek, wodę, skrobię kukurydzianą, 1/4 łyżeczki soli i 3/4 szklanki cukru. Doprowadzić do wrzenia i nadal gotować przez 5 minut lub aż gęste i jasne.