Świeże ciasto jagodowe III
Fresh Blueberry Pie III może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 33 centów za porcję. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Świeży Brukowiec Jagodowy Z Sosem Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj skórkę.
W dużej misce połączyć mąkę, 1/4 łyżeczki soli i 3 łyżki cukru.
Dodać olej i mleko i wymieszać.
Rozwałkuj i ułóż 9-calową patelnię na ciasto.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do złotego koloru.
Umieścić 2 szklanki świeżych jagód w skorupce pieczonego ciasta.
W rondlu połącz 2 szklanki świeżych lub mrożonych borówek, wodę, skrobię kukurydzianą, 1/4 łyżeczki soli i 3/4 szklanki cukru. Doprowadzić do wrzenia i nadal gotować przez 5 minut lub aż gęste i jasne.
Dodaj masło i sok z cytryny.
Wlać nadzienie na jagody w skorupce ciasta i pozostawić do ostygnięcia.