Świeże Ciasto Jagodowe
Jeśli masz z grubsza 20 minut do spędzenia w kuchni świeże ciasto jagodowe może być doskonałym bez nabiału przepis do wypróbowania. Za 93 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką jagody, sól, skórkę krakersa graham i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Świeże Ciasto Jagodowe, Świeże Ciasto Jagodowe, oraz Świeże Ciasto Jagodowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawaj wodę, mieszając, aż będzie gładka. Dodaj 2 szklanki jagód. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
Łyżka pozostałych jagód do skórki; na wierzch schłodzoną mieszanką jagód. Przykryj i wstaw do lodówki na 1-2 godziny lub do schłodzenia.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling