Świeże ciasto jagodowe to Wegetariańskie deser. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Wystarczy mieszanka soku z cytryny, cukru, skrobi kukurydzianej i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Świeże Ciasto Jeżynowe, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Szewc Ze Świeżych Jagód Z Sosem Jagodowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz 1 szklankę jagód, wody i masła; gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Masło
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i sól; dodaj do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty. Dodaj sok z cytryny i pozostałe jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
Cynamon
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać do skorupy ciasta. Schłodź przez 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Podawać z lodami lub bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Lody
5
W razie potrzeby udekoruj skórką cytryny. Przechowuj resztki w lodówce.