Ten przepis służy 10 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier granulowany, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Imbirowe, Świeże Ciasto Nektarynowo-Imbirowe, oraz Ciasto Gruszkowe I Świeży Imbir.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 9-calowy Okrągły patelnia ciasto z masłem i pyłu z mąki, tapping się nadmiar; odstawić. Mieć trzepaczkę i gumową szpatułkę na hand.In średnia miska, ubij razem odmierzoną mąkę, cynamon, goździki, pieprz i sól, aby rozbić wszelkie grudki i napowietrzyć; odstawić. W dużej misce, ubić melasę, olej i cukier, aż smooth.In duży rondel, doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Ubij sodę oczyszczoną, a następnie ubijaj mieszaninę melasy aż do połączenia; usuń z ognia. Za pomocą gumowej szpatułki wymieszaj imbir z mieszaniną melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Melasa
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Trzepaczka
3
Wymieszać suche składniki, trochę na raz, do ciasta, aż po prostu połączone. Używając gumowej szpatułki, mieszaj jajka, aż się połączą. Ponownie za pomocą gumowej szpatułki przenieść ciasto na przygotowaną patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Trzepaczka
Patelnia
4
Piec w piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Umieść na stojaku do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut. Uruchom nóż na obwodzie patelni i usuń ciasto z patelni. Jeśli wybierzesz, posypaj cukrem pudrem i podawaj z bitą śmietaną.