Świeże Ciasto Bezowe Truskawkowe

Świeże Ciasto Bezowe Truskawkowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 641 kalorii, 8G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Jeśli 2,75 zł za porcję spada twój budżet, świeże Truskawkowe ciasto bezowe może być ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, śmietanę z Tataru, taśmę maskującą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Świeżo-Jagodowy Z Lukrem Włosko-Bezowym, Truskawkowe Ciasto Bezowe, oraz Truskawkowe Ciasto Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 10 do 12 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić (około 10 minut). Zmniejsz temperaturę pieca do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przykryć 2 duże blachy do pieczenia pergaminem. Narysuj 2 (8-calowe) okręgi na każdej kartce papieru. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Proces skrobi kukurydzianej, sól, tosty pekan, i 1/2 szklanki cukru w robocie kuchennym 40 do 45 sekund lub aż pekan są drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, 1 łyżkę. na raz, ubijając ze średnią prędkością, aż mieszanina będzie błyszcząca, sztywne szczyty tworzą, a cukier rozpuszcza się (2 do 4 minut; nie przegotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Dodaj połowę mieszaniny orzechów pekan do mieszaniny białek jaja, delikatnie składając, aż do wymieszania. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
8
Delikatnie łyżka mieszanki białka jaja na okręgi narysowane na pergaminie (około 1 1/2 szklanki mieszaniny na okrąg), rozłożenie na pokrycie każdego okręgu całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
9
Piec w 250 przez 1 godzinę, obracając blachy do pieczenia po 30 minutach. Wyłączyć piekarnik; pozostawić bezy stać w zamkniętym piekarniku z oświetleniem na 2 do 2 1/2 godziny lub do wyschnięcia powierzchni i bezy można podnieść z papieru bez przyklejania do palców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Tuż przed złożeniem ciasta wymieszaj ser mascarpone i wanilię w dużej misce, aż się zmiksujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Ubijaj śmietanę z małą prędkością, aż się spieni; zwiększaj prędkość do średniej wysokości i stopniowo dodawaj pozostałą 1/2 szklanki cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. (Nie przegotować lub krem będzie ziarnisty.) Delikatnie złóż bitą śmietanę do masy mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Bita śmietanaBita śmietana
MascarponeMascarpone
CukierCukier
12
Ostrożnie wyjąć 1 bezę z pergaminu; umieścić na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
13
1/4 mieszanki mascarpone (ok. 2 szklanki) rozprowadzić na bezie; wymieszać z 1 1/2 szklanki pokrojonych truskawek. Powtórz warstwy 2 razy; wierzch z pozostałą bezą, mieszaniną mascarpone i połową truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
MascarponeMascarpone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Podawać natychmiast lub schłodzić do 2 godzin.
15
Cięty ostrym, cienkim ostrzem nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn