Świeże Anchois Marynowane W Salsa Verde

Świeże Anchois Marynowane W Salsa Verde
Świeże anchois marynowane w Salsa Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, kornichonów, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Tagliatellini Ze Świeżymi Anchois I Salsą Verde, Acciughe Con Salsa Verde (anchois w zielonym sosie), oraz Marynowany Arctic Char z salsą Verde.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn