Świeża zupa wiśniowa z chłodną miętą (Soupe de Cerises à la Menthe)

Świeża zupa wiśniowa z chłodną miętą (Soupe de Cerises à la Menthe)
Świeża zupa wiśniowa z chłodną miętą (Soupe de Cerises à la Menthe) jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, wiśnie, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeża zupa grochowa z miętą, Świeża zupa Pean i miętowa, oraz Zupa czosnkowa (Soupe a L ' ail).

Instrukcje

1
W dużym rondlu, doprowadzić wino do delikatnego dusić na średnim ogniu
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cukier, mieszając do rozpuszczenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodaj zawiesinę skrobi kukurydzianej, a następnie ubijaj mieszaninę stale przez około 1 minutę.Podgrzać do średniej wysokości i dodać wiśnie. Tuż przed zagotowaniem mieszanki wyjmij ją z ognia.Sprawdź konsystencję. Powinien po prostu pokryć tył metalowej łyżki i mieć aksamitną konsystencję. Można regulować za pomocą wody lub nieco więcej zawiesiny skrobi kukurydzianej. Po stronie cieńszej, a nie grubszej, zagęści się nieco bardziej, gdy się ochłodzi.Gdy jesteś zadowolony z tekstury dodać pakiet mięty pieprzowej i ekstrakt migdałowy pokrycie patelni. Odstawić do zaparzenia na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usunąć wiązkę mięty i wyrzucić. Zupa powinna być teraz w temperaturze pokojowej. Lekko ciepłe jest w porządku, ale nie chcesz, aby było gorące.Kadzi zupę i niektóre z wiśni do płytkich białych porcelanowych misek. Nie wiem dlaczego, ale to sprawia, że smakuje lepiej!
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
5
W razie potrzeby udekoruj zupę większą ilością mięty.Uwagi: nie trudź się pit wiśnie. Myślę, że Pestka poprawia smak i konsystencję gotowanych owoców. Podnosi również lekki smak migdałów. Ale co ważniejsze, dodaje to zmysłowej jakości doświadczenia. Zmusza cię do powolnego jedzenia. Delektowanie się każdą wiśnią po kolei. Delikatnie obracając go wokół ust, usuwając delikatne ciało, a następnie plując z powrotem na łyżkę, odkładając ją na bok.Zdecydowanie polecam również użycie mięty pieprzowej do tego przepisu. Im bardziej ziołowy smak mięty mielonej, tym brakuje wrażenia chłodzenia, które sprawia, że ta zupa jest jeszcze bardziej zmysłowa doustnie.Ta zupa nie trzyma się dobrze i powinna być zjedzona w ciągu 2 godzin od jej przygotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn