Świeża zupa wiśniowa z chłodną miętą (Soupe de Cerises à la Menthe)

Świeża zupa wiśniowa z chłodną miętą (Soupe de Cerises à la Menthe)
Świeża zupa wiśniowa z chłodną miętą (Soupe de Cerises à la Menthe) jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, wiśnie, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeża zupa grochowa z miętą, Świeża zupa Pean i miętowa, oraz Zupa czosnkowa (Soupe a L ' ail).

Instrukcje

1
W dużym rondlu, doprowadzić wino do delikatnego dusić na średnim ogniu
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cukier, mieszając do rozpuszczenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Dodaj zawiesinę skrobi kukurydzianej, a następnie ubijaj mieszaninę stale przez około 1 minutę.Podgrzać do średniej wysokości i dodać wiśnie. Tuż przed zagotowaniem mieszanki wyjmij ją z ognia.Sprawdź konsystencję. Powinien po prostu pokryć tył metalowej łyżki i mieć aksamitną konsystencję. Można regulować za pomocą wody lub nieco więcej zawiesiny skrobi kukurydzianej. Po stronie cieńszej, a nie grubszej, zagęści się nieco bardziej, gdy się ochłodzi.Gdy jesteś zadowolony z tekstury dodać pakiet mięty pieprzowej i ekstrakt migdałowy pokrycie patelni. Odstawić do zaparzenia na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usunąć wiązkę mięty i wyrzucić. Zupa powinna być teraz w temperaturze pokojowej. Lekko ciepłe jest w porządku, ale nie chcesz, aby było gorące.Kadzi zupę i niektóre z wiśni do płytkich białych porcelanowych misek. Nie wiem dlaczego, ale to sprawia, że smakuje lepiej!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
5
W razie potrzeby udekoruj zupę większą ilością mięty.Uwagi: nie trudź się pit wiśnie. Myślę, że Pestka poprawia smak i konsystencję gotowanych owoców. Podnosi również lekki smak migdałów. Ale co ważniejsze, dodaje to zmysłowej jakości doświadczenia. Zmusza cię do powolnego jedzenia. Delektowanie się każdą wiśnią po kolei. Delikatnie obracając go wokół ust, usuwając delikatne ciało, a następnie plując z powrotem na łyżkę, odkładając ją na bok.Zdecydowanie polecam również użycie mięty pieprzowej do tego przepisu. Im bardziej ziołowy smak mięty mielonej, tym brakuje wrażenia chłodzenia, które sprawia, że ta zupa jest jeszcze bardziej zmysłowa doustnie.Ta zupa nie trzyma się dobrze i powinna być zjedzona w ciągu 2 godzin od jej przygotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn