Świeża pizza z mozzarellą i bazylią
Świeża Mozzarellan i bazylia Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jeśli masz szynkę wiejską, pomidory śliwkowe, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeża pizza z Mozzarellanem i bazylią, Tuńczyk, Świeża Mozzarella I Bazylia Pizza, oraz Mozzarellan i świeża bazylia Grillowana Pizza Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kształt kulki ciasta na pizzę w 6-do 8-calowym okręgu na lekko posypanej mąką powierzchni. (Ciasto nie musi być idealnie okrągłe.)
Ciasto ułożyć na kawałku pergaminu. Złóż krawędzie ciasta, tworząc 1-calową granicę.
Równomiernie posmarować ciasto pędzelkiem do ciasta. (Jeśli nie masz pędzelka do ciasta, rozpuść równomiernie olej na cieście.)
Przykryj ciasto do pizzy luźno folią i odstaw w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 15 do 20 minut.
Rozgrzać kamień do pizzy lub ciężką blachę do pieczenia 10 do 12 minut w piekarniku.
Wyjąć i wyrzucić folię z ciasta.
Warstwę pomidora i dalej 3 składniki równomiernie.
Posypać pieprzem. Ostrożnie przenieść ciasto na pergaminie do kamienia pizzy.
Piec w 450 przez 10 minut lub aż skórka będzie złoty.