Świeża, pieczona Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 6,26 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 652 kalorie, 15g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Jeśli masz olej canolan, kolendra, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Salsa Świeżo Pieczona Tomatillo, Pieczona Salsa Pomidorowa Ze Świeżą Kolendrą I Pomidorami, oraz Salsa Tomatillo pieczona na świeżym ogniu z kolendrą i limonką.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.