Świeża Fasola Lima

Świeża Fasola Lima
Świeża fasola Lima może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól, oliwki kalamatan, fasola lima, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sukkotaż Ze Świeżej Kukurydzy, Fasoli Lima, Pomidorów I Cebuli, Sukkotaż ze świeżej kukurydzy, fasoli Lima, pomidorów i cebuli, oraz Fasola Lima z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę w gotującej się wodzie 20 minut lub do miękkości. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola LimaFasola Lima
WodaWoda
2
Połącz oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
3
Dodaj fasolę, pomidory winogron, oliwki, i pietruszka; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
FasolaFasola
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn