Świeża Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem
Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sadzarki slivered migdały, marchew, rozdarta sałatka zieleni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Świeże Azjatyckie Sałatki Z Kurczakiem, Świeży Przepis Na Sałatkę Z Makaronem Azjatyckim, oraz Świeża sałatka z zielonej fasoli z sosem azjatyckim.
Instrukcje
Usuń 2 łyżeczki. dressing; pędzel równomiernie po obu stronach kurczaka.
Kurczak gotować w patelni nonstick na średnim ogniu 2 min. z każdej strony lub aż równomiernie zbrązowieje z obu stron; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 3 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia kurczaka (165F).
Pokroić kurczaka. Przykryć 2 talerze z zielonymi sałatkami; top z pomarańczami, warzywami, kurczakiem i orzechami.
Mżawka z pozostałym opatrunkiem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.