Śródziemnomorskie Jajka Deviled
Przepis Mediterranean Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka soku z cytryny, liści oregano, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Jajka Deviled, Smażone Jaja Śródziemnomorskie Deviled, oraz Jaja Śródziemnomorskie (Niskowęglowodanowe ).
Instrukcje
Jajka na parze w warzywnym naczyniu parowym 16 minut; lekko ostudzić i obrać. Jajka pokroić na pół wzdłuż i usunąć żółtka; utrzeć żółtka.
Pomidory, jogurt, szczypiorek, sok z cytryny i anchois wymieszać w żółtka. Podzielić na białka; każde jajko ułożyć 1 liściem oregano.
W razie potrzeby posypać pokruszoną czerwoną papryką.