Śródziemnomorskie Penne Pastan i fasola jest Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na $1.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka ciecierzycy, przyprawy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dorsz Śródziemnomorski Z Makaronem Penne, Makaron Penne z fasolą Cannellini i Prosciutto, oraz Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować penne do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Penne
2
Odcedzić; przykryć, aby utrzymać ciepło.
3
Tymczasem, rozgrzać olej w dużej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala