Śródziemnomorski Burger Z Jagnięciną

Śródziemnomorski Burger Z Jagnięciną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj śródziemnomorskiego hamburgera z jagnięciną. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 37g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.27 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka czosnku, oleju roślinnego, mielonej jagnięciny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger Śródziemnomorski Portobello, Burger śródziemnomorski z miętowym sosem jogurtowym, oraz Burger z ciecierzycy śródziemnomorskiej z sosem Tzatziki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem oleju w dużej misce i, za pomocą rąk, mieszać aż tylko połączone. Mięso podzielić na 4 równe porcje. Kształt każdej części w parzyste patty 1/2-cal grubości, która jest o 1 cal szerszy w średnicy niż kaiser rolki. Za pomocą kciuka, zrobić płytkie 1-1 / 2-cala szerokości wcięcia w środku każdego patty (to pomaga hamburgery gotować bardziej równomiernie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaiser BunKaiser Bun
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieść paszteciki na talerz i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 232° do550). Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać ruszt kilkoma warstwami ręczników papierowych zanurzonych w oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
4
Umieść paszteciki na wgłębieniu grilla-bok do góry, zamknij grill i gotuj bez przeszkód (nie naciskaj na paszteciki), aż pojawią się ślady grilla na dnie, około 6 minut. Za pomocą szpatułki, Odwróć paszteciki, Zamknij grill, i gotować, aż soki uruchomić jasne i paszteciki są twarde w dotyku, o 6 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Na każdej górnej i dolnej rolce rozprowadzić około 1 łyżki majonezu harissa (2 łyżki na burgera—zostanie trochę majonezu). Podziel fetę między dolne połówki i top feta z 4 plastrami ogórka na burger.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
OgórekOgórek
HarissaHarissa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ser FetaSer Feta
RolkaRolka
2
Na każdą dolną połowę ułożyć jagnięcinę i ułożyć liść sałaty. Zamknij z blatów i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
JagnięcinaJagnięcina
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn