Śródziemnomorska Letnia Bryza Przystawka Do Tuńczyka
Śródziemnomorska letnia bryza Tunan Entrée wymaga mniej więcej 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 771 kalorii. Na $9.05 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka pieprzu, papryki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Summer Breeze, Summer Breeze Punch, oraz Sałatka Z Kurczaka Summer Breeze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kuskus-
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
2
Umieść kuskus w garnku i dodaj 2 szklanki bulionu warzywnego, 1 łyżkę masła, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1/8 łyżeczki kurkumy i gotuj, aż będzie prawie gotowe; wymieszaj i dodaj wodę w razie potrzeby (przeczytaj instrukcję na opakowaniu, nie dodawaj przyprawy, jeśli jest w zestawie);
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Kurkuma
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać i wymieszać z gotowanymi orzechami pistacjowymi kuskus, papryką, dymką, 1/8 szklanki posiekanych oliwek kalamata, estragonem, 1 łyżką skórki pomarańczowej i ogrzać.SOS VELOUTE - zrobić zasmażkę topiąc na patelni 1-2 łyżki masła. Stopniowo dodawać trochę mąki i stale mieszać, aż będzie gładka (aby uzyskać odpowiednią konsystencję ,nie palić, bez grudek); następnie powoli dodawać do gorącej zasmażki 1 szklankę zimnego bulionu warzywnego, mieszać i upewnić się, że nie ma grudek, dodać 1/8 szklanki wina marsala; doprawić 1 łyżeczką soli do smaku, dodać 1-2 gałązki estragonu. Nadal mieszaj, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji gęstego sosu;
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus Gotowany
Oliwki Kalamata
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Dymka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać 2 łyżki kaparów; odstawić i ogrzać.Ryba-marynować rybę w dużej misce dodając 2 łyżki soku z limonki / cytryny, wrzucić i pozostawić na 1/2 godziny; następnie umieścić steki z tuńczyka na grillu węglowym, podlać masłem i / lub oliwą z oliwek, doprawić do smaku 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu. Włącz tylko raz na grillu (lub patelni) i ponownie doprawić do smaku; nie ROZGOTOWYWAĆ steków z tuńczyka, upewniając się, że wnętrze jest lekko różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Stek Z Tuńczyka
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
UsunąćTalerz-na środku dużego talerza dodać około 3/4 do 1 szklanki lub więcej gotowanego kuskusu i uformować w okrąg; wokół boków dodać całe oliwki kalamata, pokruszony ser feta, pokrojone pomarańcze i trochę sosu Veloute; na wierzchu kuskusu umieścić jeden gotowany stek z tuńczyka, trochę sosu Veloute i posypać skórką pomarańczową na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Oliwki Kalamata
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Stek Z Tuńczyka
3 Paluszki Precelkowe
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Podawać z białym winem i cieszyć się!.Uwagi: ponownie nie przesmażyć steki z tuńczyka. Zamiast grillowania można smażyć na patelni lub smażyć steki, dodając masło / oliwę z oliwek i doprawić do smaku. Wreszcie, jeśli wolisz można zastąpić 2 lbs krewetek zamiast steków z tuńczyka; Usuń muszle, ogon, devein, a następnie cięte wzdłuż lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
Piersi Bażanta Jeśli)
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.