Śródziemnomorska Grillowana Tartine Warzywna
Śródziemnomorska Grillowana Tartine warzywna jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, majeranek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tagine Z Grillowanych Warzyw Śródziemnomorskich, Grillowana Śródziemnomorska Sałatka Warzywna, oraz Śródziemnomorska Zupa Jarzynowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połączyć oliwę z oliwek, natkę pietruszki, majeranek, bazylię, ocet, sól, pieprz i czosnek.
Do woreczka włożyć bakłażan, cukinię i paprykę (cebulę rezerwować). Zapiekać i marynować przez 1 do 2 godzin w lodówce.Wyłącz grill, pozostaw do ostygnięcia i ostrożnie wytrzyj do czysta papierowymi ręcznikami. Podgrzej grilla panini do średniej wysokości heat.In porcje, grilluj marynowane warzywa z zamkniętą pokrywką przez 4 do 5 minut, aż będą miękkie i pojawią się ślady grillowania. Spróbuj grillować w partiach tego samego rodzaju warzyw (tj.), ponieważ różne warzywa mogą wymagać nieco innego czasu gotowania.
Skropić trochę pozostałej marynaty nad cebulą i grillować je z zamkniętą pokrywką przez 4 do 5 minut, aż będą miękkie i pojawią się znaki grilla.Możesz albo zrobić tartiny od razu lub przechowywać warzywa w lodówce na dzień lub dwa.