Środkowo-Wschodnie Uda Z Kurczaka

Środkowo-Wschodnie uda z kurczaka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 37g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wino, rosół z kurczaka, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak Z Bliskiego Wschodu, Pieczywo Z Kurczaka Z Bliskiego Wschodu, oraz Burgery Z Kurczaka Z Bliskiego Wschodu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zwrócił lekko brązowy, o 7 protokół.
Usuń cebulę z patelni i odstawić.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Jedną stronę udek kurczaka przyprawić połową Masali garam i curry.
Umieść kurczaka przyprawione stronie w dół do patelni,i doprawić drugą stronę z pozostałym garam masala i curry. Kontynuuj gotowanie kurczaka aż rumiane z obu stron, o 4 protokół z każdej strony.
Wlać czerwone Wino i czerwony ocet winny. Dusić około 30 sekund, skrobanie i rumiane kawałki z patelni. Wymieszać z przygotowaną cebulą i rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić udka kurczaka, aż nie będzie już różowy w środku, o 20 protokół.