Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą

Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą
Śniadanie kiełbasa zapiekanka może być tylko danie główne szukasz. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 688 kalorii, 43g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Jeśli masz chleb, jajka, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 86 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą I Jajkiem, Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż kruchy, równomiernie rumiane, i już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Rozłóż kostki chleba do przygotowanego naczynia; posypać rumianą kiełbasę i ser cheddar overtop.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Ubij jajka w misce do miksowania, aż będą gładkie; dodaj sól, musztardę w proszku i 2 szklanki mleka i ubijaj, aż równomiernie się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Na kostki chleba wlać masę jajeczną. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Śmietanę z zupy grzybowej ubić i 1/2 szklanki mleka, zalać zapiekanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny i złocisty, około 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn