Śniadaniowa Granola może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz olej canolan, miód, jogurt i owoce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasteczka Śniadaniowe Z Granolą, Smaczne Śniadanie Granola, oraz Cherry & Granola Breakfast Parfait.
Instrukcje
1
Rozłóż płatki owsiane na 15-calowym. x 10 po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Owsiane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Piec w temperaturze 350° przez 5 minut. Wymieszać; piec 5 minut dłużej lub do tosty. W międzyczasie połącz miód i olej w małym rondlu. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
4
Z piekarnika wyjąć owies; wymieszać z orzechami, otrębami i kokosem.