Śniadanie Figowo-orzechowe " ciasteczka

Śniadanie Figowo-orzechowe
Śniadanie Fig and Nut " ciasteczka może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 232 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, żurawiny, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce. Wymieszać z figami, żurawiną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Mąki, otręby i kolejne 3 składniki połączyć w misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
OtrębyOtręby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, mieszając tylko do wilgotnego. Delikatnie złożyć migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
6
Spadek o poziom 1/4-cup mierzy 4 cale od siebie na 2 blachy do pieczenia wyłożone pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Posypać równomiernie granulowanym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
8
Piec w 350 przez 12 minut lub aż prawie zestaw. Schłodzić 2 minuty na patelniach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
1
Wlewając odmierzone figi i żurawinę do miski. Mieszanie składników w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlewając zmierzone migdały do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn