Łosoś Ze Skórką Migdałową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łososia ze skorupą migdałów. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 328 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kliny cytrynowe, pieprz, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć migdałowy posiłek, możesz podążać za tym daniem głównym z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Migdałowy Chrupiący Łosoś, Migdałowy Chrupiący Łosoś, oraz Łosoś ze skórką migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu; odstawić.
Wierzchy i boki ryby umyć sokiem: posypać solą i pieprzem. Pracując z 1 filetem na raz, pogłębiać wierzch i boki w mieszance migdałów; umieścić stronę skórki w dół na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Pozostałą mieszaninę okruchów posypać równomiernie rybą; delikatnie docisnąć, aby przylegać.
Piec w 500 przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.