Łosoś Z Pomidorem, Cebulą I Kaparami

Łosoś Z Pomidorem, Cebulą I Kaparami
Łosoś z pomidorem, cebulą i kaparami wymaga ok. 26 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 45 i kosztuje 26 centów za porcję. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz sok z cytryny, papryka jalapeño albo, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 61 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Łosoś z pomidorem, cebulą i kaparami, Omlet z wędzonego łososia z czerwoną cebulą i kaparami, oraz Solona Sałatka z łososia i pomidorów z cebulą (Aka Lomi Lomi Salmon.

Instrukcje

1
1 w dużym, szerokim (co najmniej 12 cali szerokości) rondlu (taki, który pochodzi z pokrywą), rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając regularnie, aż dopiero zaczyna się brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Podnieść ogień do średniej wysokości i dodać pomidory, tymianek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, kapary, i papryka jalapeo. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, dodając trochę wody w razie potrzeby, aby zapobiec zbyt suchemu sosowi. Sól i pieprz do smaku. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodaj 1/3 szklanki białego wina - prosty Chardonnay zadziała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
5
Dodać 1/4 szklanki wody. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Umieścić filety na patelni na wierzchu sosu, od strony skóry w dół, jeśli filety są nadal w skórze. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować przez 5-10 minut, w zależności od grubości kawałków ryby. Poke ryby widelcem i szukać doneness. Ryby powinny być nadal dość rzadkie w środku, ale nie surowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać natychmiast, z sosem pomidorowym obficie nakładanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia2
Magazyn