Łosoś z marokańskim pomidorowym smakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj łososia z marokańskim pomidorowym smakiem. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.59 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kapary, oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany dorsz z marokańskim sosem pomidorowym, Łosoś Z Kukurydzą I Pomidorem, oraz Łosoś Z Pomidorową Bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj filety; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni; odstawić i ogrzać.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj cebulę i imbir; smażyć 2 protokół.
Dodać 1/4 łyżeczki soli, pomidora i kolejnych 6 składników; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Powrót filety na patelnię, pisklę filety w mieszaninie pomidorowej; gotować 3 minuty, aż ryba będzie średnio rzadkie lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z ognia; umieścić filety na pojedynczych płytkach. Wymieszać posiekaną miętę i kolendrę do mieszaniny pomidorów; mieszanka łyżka wokół każdego fileta.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.