Łosoś Z Kolendrą I Kremem Limonkowym

Łosoś Z Kolendrą I Kremem Limonkowym
Łosoś z kolendrą i kremem limonkowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 63 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, krem, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę z limonki, możesz podążać za tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Łosoś Quick-Fix Z Limonką I Kolendrą (Kolendra), Łosoś wędzony z krewetkami, śmietaną chrzanową i winegretem limonkowym, oraz Poppadums z dipem z limonki i kolendry.

Instrukcje

1
Toast kolendry i nasion kminku w ciężkich patelni średnich na średnim ogniu, aż nieco ciemniejszy kolor i bardzo pachnące, mieszając często, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść nasiona do średniej miski; ostudzić. Używając młynka do przypraw lub zaprawy z tłuczkiem, zmiel nasiona do średniej konsystencji (nie proszku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać nasiona do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Dodaj 6 łyżek oliwy z oliwek, czosnek i 2 łyżeczki skórki limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Trzepaczka do miksowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać łososia do mieszanki olejowo-przyprawowej w naczyniu. Obróć się do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin, zmieniając łososia od czasu do czasu.Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Pędzel heavy rimmed blachy do pieczenia z olejem do powlekania. Pracując z 1 filetem na raz, zetrzyj nadmiar przypraw, aby pozostawić cienką powłokę. Ułóż filety na przygotowanym arkuszu, w odstępie 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Posypać solą i pieprzem. Pieczone filety, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 7 protokół.W międzyczasie ubij kwaśną śmietanę, sok z limonki i pozostałe 3/4 łyżeczki skórki z limonki w średniej misce do wymieszania. Doprawić śmietaną limonkową do smaku solą i pieprzem.Ułóż filety na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Każdy obficie posypać posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
10
Podawać z kremem limonkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Magazyn