Łosoś z Bok Choy, sosem azjatyckim i ikrą z łososia

Łosoś z Bok Choy, sosem azjatyckim i ikrą z łososia
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Łosoś z Bok Choy, sosem azjatyckim i ikrą łososia może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.77 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju roślinnego, cukru palmowego, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier palmowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Halloween Wyciąć Ciasteczka Cukru jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Ostry Azjatycki łosoś z Bok Choy i makaronem ryżowym, oraz Łosoś Z Sosem Wasabi I Baby Bok Choy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn