Łosoś w sosie imbirowo-bananowym
Łosoś z sosem imbirowo-bananowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, bez kości, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ananasa w puszkach, możesz podążać za tym daniem głównym z Owocowe Kubki Jogurtowe Salsa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Chrupiący łosoś z sosem sojowym imbirowym, Grillowany łosoś w sosie pomidorowo-imbirowym, oraz Cedrowy Łosoś Z Sosem Imbirowym.
Instrukcje
Odcedzić ananasa i zaoszczędzić 1/4 szklanki soku.
W blenderze lub robocie kuchennym, wirować 1/4 szklanki soku ananasowego, banana, imbiru, chili i soku z limonki, aż puree. Miarka do małej miseczki.
W 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, mieszać cebulę, paprykę i olej, aż warzywa są kulejące, 3 do 5 minut.
Dodać pokruszony ananas i fasolę; mieszać tylko do gorąca, o 2 protokół. Przykryć i ogrzać.
Łososia opłukać i osuszyć.
Połóż ryby, skórę w dół, na arkuszu folii. Wykończenia folii do łososia.
Ułóż folię z łososiem na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym(możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Gotować ryby, aż nieprzezroczyste, ale wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 6 do 8 protokół.
Łososia pokroić na równe porcje. Łyżka mieszanki fasoli równo na talerzach; top z łososiem i sosem imbirowo-bananowym.
Dodaj sok z limonki z klinów i sól do smaku.